Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Nabídka práce na pozici pečovatelky na DPP

Nabídka práce na pozici pečovatelky na DPP



Datum konání:
15.5.2014

Středisko sv. Alžběty hledá pracovníky na DPP (dohodu o provedení práce)

   

Charita Olomouc středisko sv. Alžběty pro lidi s tělesným handicapem nabízí pozici pečovatelky na dohodu o provedení práce (do 300 odpracovaných hod./rok).


Výpomoc v pečovatelské službě v obci Těšetice a jejím okolí

Požadujeme:

  • řidičský průkaz B
  • absolvovaný akreditovaný 150hodinový kurz pro pracovníky v sociálních službách
  • komunikativní schopnosti, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilitu, schopnost týmové spolupráce a odpovídající pracovní nasazení
  • zdravotní stav odpovídající náročnosti profese

Mzdové ohodnocení je 70 Kč/hod.

Služby u klientů pečovatelské služby organizace jsou pracovníky zajišťovány 365 dnů v roce, včetně odpoledních a víkendových služeb. Rozvržení pracovní doby u této pracovní pozice po vzájemné domluvě flexibilně dle potřeb organizace – zejména odpolední služby, služby o víkendech, i v pracovní dny.

popis práce: jedná se o práci v terénní Pečovatelské službě Charity Olomouc v domácnostech klientů v oblasti střediska Těšetice. Hlavní náplní práce je vykonávání pečovatelských úkonů přímo v domácnostech klientů – jedná se zejména o pomoc klientům v péči o vlastní osobu, pomoc s úklidem a údržbou domácnosti, provádění nákupů, doprovod klienta atd. a vedení dokumentace poskytované péče jednotlivých klientů.

Žádosti se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem zasílejte e-mailem na adresu: alena.pirkova@olomouc.charita.cz, tel. +420 734 435 073 nebo poštou na adresu: Charita Olomouc, Křížkovského 38, 783 53 Velká Bystřice.

Uzávěrka pro přijetí žádostí je dne 15. května 2014.